....

ZONA DE PICNIC I BARBACOES

BARBACOES

L’àrea de barbacoes disposa de 6 barbacoes de 70 cm a 90 cm.

El preu per barbacoa És de 10 € independentment del número de persones (recomanem llogar una barbacoa per un màxim de 15 persones)

El preu inclou barbacoa, sac de carbó de 3 quilos, graella i pinces. També facilitem una xemeneia d’encesa de carbó. Tot el material s’haurà de retornar en el mateix estat que s’ha entregat (net i en bon estat).

L’àrea de barbacoes disposa de:

EL PREU NO INCLOU LA TAULA DE PICNIC

ESPAI PICNIC

Al zona de picnic podeu gaudir d’un gran espai exterior on el nens poden correr i jugar. També disposem de 10 taules de picnic de fusta repartides per diferents racons de les instal·lacions, i altres 4 taules auxiliars desmontables.

L’espai pícnic inclou ús de la taula picnic, ús pista esportiva (sempre que no hi hagi cap esdeveniment), us zona picnic,WC.

Preus per persona en taula compartida (en dies de molta afluencia es posible que es comparteixi taula amb un altre grup) 4,5€.

Si es vol la taula en exclusiva s’ha de pagar la taula sensera (taules de 8 persones) 36€.

El preu d’aquesta opció no entra Barbacoa ni piscina ni servei de neteja del espai. (Aquest serveis es poden reservar apart)

PíCNIC + PISCINA PER A GRUPS

El Pícnic per a grups, és sense servei a taula. El grup és l’encarregat de recollir els estris i el menjar i després retirar els estris i deixar la zona neta.

Pícnic:

  • Plat: Amanida verda o Amanida de pasta o Amanida de arròs + Cuixa de pollastre o gall de sant Pere al forn amb patates (Consultar opció vegana)
  • Postres: Fruita o terrina de gelat.
  • Beguda: Ampolla d’aigua.
  • No inclou cafè.

El preu inclou:

  • Taula de pícnic (es reserva per tot el dia i la podeu fer servir si porteu el vostre vermut, berenar…)
  • Entrada a piscina (Durant temporada estiu)

PREU:

  • 24,50 €

ALTRES SERVEIS

Disposem de neveres i altres equips que pots llogar per acabar de gaudir del teu dia.